Започна ремонтът на ул. „Тодорини кукли“! Вижте промените в движението и на градския транспорт

Започна ремонтът на ул. „Тодорини кукли“! Вижте промените в движението и на градския транспорт

Започна ремонтът на улица „Тодорини кукли“ в участъка между ул.“Александър Екзарх“ и ул.“Витиня“, който включва обновяване на пътното платно и на тротоарите.

Във връзка с ремонта до 5-и август се забранява влизането на коли по южното  платно в тази част на улицата, като трафикът ще бъде  двупосочен в северното платно.

За същия период се изместват автобусните спирки по маршрута на градския транспорт . Спирките на автобусна линия №120, с код 2216 „Ул. Тодорини кукли”, с код 1612 „Стадион Г. Аспарухов” и с код 1869 „Ул. Витиня“ се изместват в северното пътно платно, успоредно на съществуващото им положение, в обособени уширения.

След приключване на ремонта по южното платно, започва реконструкция на северната част на улицата.

След края на реконструкцията на ул. „Тодорини кукли“ ще бъде въведено  еднопосочното движение в жк „Сухата река“, за което беше проведено обществено обсъждане. Допълнително ще ви информираме подробно за новата регулация на движението.

В момента се извършват преасфалтиране на ул. „Лепенец“ в участък от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“ и на ул. „Антон Безеншек“. Предстои преасфалтиране на ул. „Друшлявица“ в участък от ул. „Витиня“ до ул. „Бесарабия“ и ул. „548“. 

Ремонтират се и тротоарите от двете страни на ул. „Поп Грую“ в участък от ул. „Летоструй“ до ул. „Константин Фотинов“.Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.