Временно се преустановява отглеждането на деца в 177 ДГ „Лютиче“, като те ще бъдат разпределени в други детски заведения на територията на район „Подуяне“

Временно се преустановява отглеждането на деца в 177 ДГ „Лютиче“, като те ще бъдат разпределени в други детски заведения на територията на район „Подуяне“

Уважаеми родители,

Временно се преустановява работа с деца в сградата на 177 ДГ „Лютиче“, като те ще бъдат разпределени в други детски заведения на територията на район „Подуяне“.

Причините за преустановяване на работата са авария в старата сграда на градината, което променя графика за извеждането на децата, който трябваше да стартира през месец май поради изграждането на нова сграда към детското заведение.

               От 12.04.2021 г. децата, посещаващи 177 ДГ „Лютиче“ ще бъдат разпределени в следните заведения:

 1. 105 ДГ „Ракета“
 2. 103 ДГ „Патиланско царство“
 3. 173 ДГ „Алиса“ – филиал
 4. 74 ДГ „Дъга“

Родителите ще бъдат уведомени за разпределението на децата от директора на 177 ДГ „Лютиче“.

Извиняваме се за причиненото неудобство, но здравето и сигурността на децата са по-важни от временните ни затруднения.

Изпълнението на строежа за разширение на детската градина върви по график, като ще ви информираме своевременно за неговото развитие. С новата сграда ще разкрием места за 4 допълнителни групи и ще изградим нов физкултурен салон. В двора изграждаме 4 нови детски площадки и обновяваме изцяло площадките на съществуващите 6 групи в старата сграда.

Благодарим за разбирането!

 Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
 • Зона за отдих
  (43%, 1809 Гласове)
 • Детска площадка
  (17%, 718 Гласове)
 • Градинка за разходка на кучета
  (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.