Важна информация за строителството на метрото в ж.к. “Левски Г”!

Важна информация за строителството на метрото в ж.к. “Левски Г”!

Важна информация за строителството на метрото в ж.к. “Левски Г”!

⛔️ През днешния ден бе затворен за движение транспортният тунел, който свързва ж.к. “Левски Г” и “Левски В”, като продължение на изграждането на канализацията от ул. “Могилите”. Районната администрация отново не бе уведомена предварително за началото на строителните дейности нито от “Метрополитен” като възложител, нито от фирмата изпълнител на обекта.
👷‍♂️ Разбирам добре ефекта от подобна временна организация и факта, че кварталът остава без един от трите възможни достъпа. Поради това още през днешния ден инициирах оптимизация на светофарните уредби на работещите кръстовища с бул. “Владимир Вазов”. В резултат са увеличени с 25% времената за зелен сигнал от страна на ж.к. “Левски Г”, което ще се отрази още утре сутрин. Следим ситуацията и при необходимост, ще изискаме допълнително подобрение на светофарната уредба, за да може да се компенсира затворената пътна връзка.
🚧 Относно следващите организации на движението по бул. “Владимир Вазов”, също е изпратено искане за информация в графичен вид, която ще бъде публикувана своевременно тук, както и на сайта на район “Подуяне”.
 Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.