Сдружение „Безопасни детски площадки“ дава 6 ваучера по 50 лв за доброволчески акции на места за игра и спорт през април

Сдружение „Безопасни детски площадки“ дава 6 ваучера по 50 лв за доброволчески акции на места за игра и спорт през април

Сдружение „Безопасни детски площадки“ предлага 6 ваучера по 50 лв за дофинансиране на доброволчески акции на площадката за игра, игрището край блока, в училищния двор! Възползвайте се, ако се включвате в общинските кампании за почистване и обновяване на публичните пространства за спорт, игра, отдих, и търсите допълнително средства за боя, цветя, пръст, каквото друго ви е нужно за изпълнение на идеята ви.

Поканата важи за цяла България, като два ваучера са запазени за обекти в Столична община. Ваучерите са предназначени за физически лица, неформални и формални групи граждани. Имайте предвид, че от общината можете да получите безплатно чували и ръкавици, възможно е и цветя и друга подкрепа за вашата акция, ако я заявите предварително.

Можете да изпратите на сдружението по имейл описание на вашия проект, точна или приблизителна сметка на разходите. Нужно е да представите фактура за направените разходи. Организацията ще популяризира вашата идея със споделяне на покана за акцията ви, за да съберете съмишленици. Изпратете и снимки преди и сега, кадри от събитието.

 

Сдружение „Безопасни детски площадки“ набира вашите идеи по имейл на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com и очаква тяхното изпълнение до 30 април вкл. За въпроси и подробности пишете на същия имейл.

 

P.S. А защо 6X50? Сдружение „Безопасни детски площадки“ става на 6 години през лятото и с тази инициатива стартира честванията на рождения си ден! Очаквайте и още!

 

ФБ събитие: https://fb.me/e/1rj0rh0kZ

Линкедин: https://www.linkedin.com/company/77670019/

Уебсайт: https://safeplaygrounds.bg/

FB страница: https://www.facebook.com/safeplayground.sofia/

 

Снимка: Сдружение „Безопасни детски площадки“Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.