Районна администрация "Подуяне" настоява фирмата, извършила обработка с битум на улици в района, да ги възстанови за своя сметка

Районна администрация "Подуяне" настоява фирмата, извършила обработка с битум на улици в района, да ги възстанови за своя сметка

Уважаеми съграждани, 

Районна администрация „Подуяне“ изразява своето искрено възмущение от начина, по който фирмата-изпълнител „ДЛВ“ е извършила есенното запълване с битум на пукнатини по основни улици в нашия район. 

Третирането на улиците очевидно е направено не според технологията, което е довело до днешното разтопяване на битума. Районната администрация не участва в ремонтния процес. Ние обаче настояваме фирмата да извърши за своя сметка кризисна обработка на увредените участъци, както и да предложи, отново за своя сметка, програма за пълното им възстановяване. 

За отстраняване на възникналия проблем се работи още от обяд, като първата предприета мярка е опесъчаване на засегнатите участъци. 

Взето е решение и за спиране на движението на автомобили по ул. „Тодорини кукли“ от ул. „Александър Екзарх“ до ул. „Витиня“. Движението ще се спира поетапно за обработка на засегнатите пътни участъци, а градският транспорт ще бъде пренасочван. 

Вашите жалби може да подавате на https://call.sofia.bg/, като те ще бъдат пренасочени към фирмата изпълнител. 

Извиняваме се за причиненото неудобство и се ангажираме да ви уведомяваме за актуалната ситуация.


© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.