Проведе се втория турнир по стрийт фитнес

На 29.04.2017г. на територията на Столична община р-н ,,Подуяне“, Парк Герена се проведе втория турнир  по стрийт фитнес ,,Стрийт уоркаут България“от веригата ,,Купа София“-,,Герена и приятели“. Победителите от турнирите, провеждащи се в петте районни администрации, които имат новоизградени парк фитнес съоръжения, ще се явят на финала за ,,Купа София“.

На откриването на спортното състезание присъстваха доц. д-р Тодор Чобанов-заместник-кмет на СО, Ани Бързанова-заместник-кмет на СО р-н ,,Подуяне“,  Йордан Йовчев-легендата на спортната гимнастика и Ирена Димитрова-Директор на Дирекция ,,ПИСТ“СО. Невероятните изпълнения на участниците под звуците на музиката и аплодисментите на събралата се публика приповдигаха настроението. И млади, и стари гледаха в захлас майсторските умения на гимнастиците. След оспорваното съревнование журито излъчи победителите от трите групи участници. Наградите връчиха заместник-кмета на СО р-н ,,Подуяне“ Ани Бързанова и гимнастика Йордан Йовчев. 

Жени:

1.Елена Любенова

2.Цвети Станева

3.Жасмина Бояджиева

 

Мъже до 16г.:

1.Веселин Георгиев

2.Едуард Синабов

3.Марио Стоев

 

Мъже над 16г.:

1.Стефан Еротеев

2.Габриел Младенов

3.Николай Николов/Радослав Герасимов

Галерия


Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.