Проведе се първият фестивал „Подуенски музиканти”

На 30 септември в парк „Герена” се проведе първият фестивал „Подуенски музиканти” организиран от читалище „Неофит Бозвели-1928” и район „Подуяне”

Фестивалът беше открит с операта за деца „Бастиен и Бастиена” от Моцарт. След това на сцената се качиха група „HotBlooded”, чиито членове бяха избрани след конкурс за млади музиканти от района. Купонът продължи с групите „Response”, „NEMO”, „SEVI” и „Jerihon”. Кулминацията на вечерта беше „Подуене блус бенд” с любимеца на няколко поколения Васко Кръпката, които направиха щур купон. За доброто настроение на публиката се грижеше водещият Пеци Станоев. 
Гостите от Артелието оформиха кът, в който рисуваха с малчуганите.
Организаторите предвиждат фестивалът да се превърне в ежегоден. Всеки жител на района, който иска да участва следващата година, може да подаде заявка във фейсбук страницата на фестивала http://www.facebook.com/PoduianskiMuzikant  или на телефони: 028471948 и 0888143709.

Снимки можете да разгледате тук.


Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.