Награждаване на призьорите от Първи етап на Ученически игри 2015/2016 г.

Всяка година месец май е изпълнен с много мероприятия в район „Подуяне“. Едно от тях е награждаването на победителите от първия етап на Ученически игри. 
За четвърта поредна година в двора на 44 СОУ „Неофит Бозвели“ се събраха отборите -призьори класирали се на първите три места в дисциплините: баскетбол, волейбол, футбол, шахмат, бадминтон и тенис на маса. 
Отборите се състезаваха от октомври 2015 до март 2016 г. Победителите, заели първо място, получиха правото да участват в областен, зонален кръг, а победители в тях и на финален /републикански/ кръг. 
Гости на мероприятието бяха г-жа Ани Бързанова зам.-кмет на СО район „Подуяне“, експертите от дрекция „ПИСТ“ на СО г-н Павел Иванов и г-жа Валентина Ликова, г- н Мартин Инчев предствител на магазина за спортни стоки „Декатлон“ в р-н „Подуяне“, г-жа Таня Михайлова - директор на 44 СОУ и служители от отдел „Образование, социални дейности, култура, спорт, интеграция и здравеопазване” на район „Подуяне“. Те връчиха наградите - купи на първенците в отделните дисциплини.
Ученичките Борислава Илиева и Михаела Митева от 44 СОУ отправиха музикален поздрав към присъстващите, а грациозната Надежда Томова от 1 –ви клас изпълни съчетание по художествена гимнастика. 

Галерия


Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.