ФЕСТИВАЛ „ДА ПОДКРЕПИМ ТОЛЕРАНТНОСТТА С МУЗИКА И ТАНЦИ“

ФЕСТИВАЛ „ДА ПОДКРЕПИМ ТОЛЕРАНТНОСТТА С МУЗИКА И ТАНЦИ“

На 17.04.2019 г., за четвърта поредна година, в ОКИ - Дом на културата „Искър“ се проведе Фестивал „Да подкрепим толерантността с музика и танци“.

 

Събитието е съвместна инициатива на МКБППМН към столичните райони „Подуяне“, „Искър“, „Слатина“, „Изгрев“ и „Младост“ с цел превенция на агресивното поведение в училище. Чрез него се  насърчава творчеството сред децата в името на толерантността един към друг, уважението, доброто отношение и приемане на различното. В програмата взеха участие над 170 деца на възраст от 6 до 18 год. от общо 7 общински училища. 

Гости на събитието бяха общинските съветници г-жа Лорита Радева и Нина Чанева, и.д. кметът на район Младост – арх. Румен Русев, зам.-кметът на район «Подуяне» - г-жа Ани Бързанова, представител на ЦКБППМН, представители на районните администарции и на Местните комисии за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към столичните райони-организатори, родители и учители.

От район «Подуяне»  на събитието се представиха прекрасните момичета от 166 спортно училище «Васил Левски» . Изпълнението на вокалната група зареди публиката с много усмивки, слънчево настроение и вяра, че толерантността е чудесно качество, което всеки трябва да притежава.

Невероятните таланти от столичните училища накараха присъстващите да преживеят неповторими мигове.

СО район «Подуяне» изказва своята благодарност към учениците от Вокална група към 166 спортно училище «Васил Левски» и училищното ръководство за чудесното представяне.

 

Галерия


Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.