Фестивал “Да подкрепим толерантността с музика и танци“

На 27.04.2017г. в Дома на културата район“Искър“ се проведе фестивал “Да подкрепим толерантността с музика и танци“.Събитието се организира от Местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към районите“Искър“, „Слатина“,“Младост“ и „Подуяне“.

Район „Подуяне“ участва с 2 изпълнения:

-          индивидуално съчетание в изпълнение на Надежда Николаева Томова от 44СУ “Неофит Бозвели“, млада гимнастическа надежда от клуб “Васил Левски“, с треньор Ангелина Михайлова.

-          Народна песен „Джоре дос“ в изпълнение на Глория –Мари Бочева от 95 СУ“Проф. Иван Шишманов“ в дует с г-жа ЕлицаРайчева, преподавател в същото училище.

Всички участници получиха грамоти за отличното си представяне.

Нека не забравяме, че трябва да бъдем толерантни един към друг, да се приемаме със своите особености и с различните си характери, с различните  цветове на кожата, с различните си убеждения!

Галерия


Анкета


Уважаеми съграждани, нуждаем се от вашето мнение! Какво да бъде изградено на площта на ул. „Клисура“ между Народно читалище „Иван Вазов 1912“ и 24 СУ „П. К. Яворов“ (бившият летен бар).
  • Зона за отдих
    (43%, 1809 Гласове)
  • Детска площадка
    (17%, 718 Гласове)
  • Градинка за разходка на кучета
    (40%, 1700 Гласове)
Архив Анкети
© 2020 Столична община район “Подуяне”. Всички права запазени.