Защита на населението За района Административни услуги Технически услуги
Столична община - район

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Да направим живота в училище

по-цветен и весел!!!

 

С концерт в столичното 44. СОУ „Неофит Бозвели” на 7 март стартира националното ученическо хип-хоп турне „Цветнотия – да направим училище цветно”. Инициативата е на Музикална компания «Селект Мюзик Медия», подкрепена от Министерството на образованието и науката и Регионалния инспекторат по образованието, София-град.

Неслучайно стартът на кампанията знаково е в 44. СОУ – това е училището, което са завършили Йонислав Йотов и Лъчезар Евтимов - известната хип-хоп група „СкандаУ”. Тото и Лъчо са млади, талантливи и амбициозни изпълнители, получили награда за летен хит за 2013 година. Зад гърба си имат няколко известни хитови песни и участие в музикалното шоу „България търси талант”. В концерта участва и Любен Христов от „Музикална академия”. Ще се изявят пред публика и талантливи ученици от училището домакин на инициативата.

Това ще е първият от поредицата концерти, които ще се представят в български училища. Целта на турнето е да направи училищния живот по-цветен и весел. Част от събраните приходи ще бъде изразходвана за цветни бои и материали, с които артисти и ученици ще боядисат училищната ограда на следващия ден, 8 март. Предвижда се инициативата да завърши с приятелски футболен мач между изпълнителите и футболните надежди от 44. СОУ “Неофит Бозвели”. 

<< Назад